• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • Wijkcentrum De Oever per maandag 7 juni heropend

 • Eindelijk is het dan zover, vanaf maandag 7 juni mag wijkcentrum De Oever haar deuren weer openen voor bezoekers. Ook in de avonden en ook de bar mag weer open. Weliswaar tot maximaal 22:00 uur (dus 21:30 de tap dicht), maar u kunt wel uw activiteit afronden, waarna wij u verzoeken ons pand direct te verlaten. Als straks -eind juni- Stap 4 gezet kan worden, mogen we zelfs weer tot 00:00 uur doorgaan.

  Covidprotocol 
  Wij hanteren een Covid-protocol v.w.b. handen ontsmetten bij binnenkomst, schoonmaken/ontsmetten van werkplekken, tafels en stoelen in de zalen en het actief ventileren, etc. Wij kunnen momenteel tot +/- 30 mensen ontvangen per ruimte, met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Mondkapjes zijn alleen verplicht op de gangen en toiletten. Op de zaal mogen mensen hem afdoen, als zij dat wensen.

  Uiteraard vragen wij u om geen bezoek aan ons te brengen, als u last heeft van verkoudheids- of griepklachten. Bezoek is op basis van reservering, afspraak of u bent deelnemer van een cursus of activiteit. 

  Zangkoren
  Uitzondering vormen helaas nog wel de zangkoren, dit wordt door de overheid nog even afgeraden om mee te gaan starten, maar wellicht dat bij Stap 4 e.e.a. wel weer mogelijk wordt. 

  Geen zomersluiting
  Normaal houden wij een zomersluiting, echter dit jaar willen wij open blijven voor u als huurders, zodat u uw activiteit kan opstarten als u dat wenst. 

  Staf aanwezig
  De gehele zomer zal onze staf gedeeltelijk aanwezig zijn. Wij staan u graag weer ter dienst, om uw bezoek aan De Oever zo plezierig mogelijk te maken en uw bijeenkomst of activiteit zo goed mogelijk te faciliteren. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via 072 5117311, receptie@de-oever.nl of de voor u bekende emailadressen van kantoor.