• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • Zomeropenstelling Wijkcentrum De Oever

 • Sociaal & Cultureel Wijkcentrum De Oever in Oudorp gaat deze zomer door met diverse activiteiten. De Oever is dagelijks telefonisch bereikbaar en de gehele dag en avond geopend voor reserveringen en activiteiten. De Oever volgt daarbij de richtlijnen vanuit het RIVM.
  Alleen van 26 juli t/m 15 augustus zijn we helemaal gesloten.
  (Voor Mekaar Oudorp is wel weer bereikbaar vanaf 9 augustus!)


  Zomeractiviteiten die De Oever organiseert zijn o.a. op 13 juli en 20 juli Buitenspelen in respectievelijk de Geulstraat en Waalstraat. Op 14 juli in de grote zaal de toneelvoorstelling “Winterreise” uitgevoerd door theatergezelschap TiNaNiNaNi. De wandelgroep Walk & Talk stapt op donderdagochtend ook rustig door deze zomer. Voor de jeugd en jongeren van Oudorp blijft Huiskamer My Place in juni/juli geopend (augustus gesloten). Verder vinden er diverse reguliere activiteiten plaats. 

   
  Voor Mekaar Oudorp houdt dagelijks haar spreekuur en mensen met hulpvragen kunnen hiervoor telefonisch (072 5117311) een afspraak maken. Opgelet, tussen 26 juli en 08 augustus is Voor Mekaar wel tijdelijk gesloten. Het Odensehuis voor mantelzorgers blijft haar activiteiten de gehele zomer organiseren op de dinsdagmiddag en in samenwerking met buurthuis De Wachter (Schermereiland) trekt Voor Mekaar weer de wijk met de bekende en altijd gezellige “Buurtbakkies” in de open lucht.


  Contact
  Onze receptie is dagelijks geopend van 09:00 – 13:00 uur en telefonisch bereikbaar via 072-5117311.
  Voor meer en actuele informatie www.de-oever.nl en voor verhuurzaken office@de-oever.nl.