• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • Wijkcentrum de Oever functioneert zo goed door de inspanningen van onze vrijwilligers! 
  Daarom verschijnt er vanaf heden elke maand een portret met interview van één van onze vrijwilligers.
  Ook vrijwilliger worden? Kijk bij onze vacatures. 

 • Martin werkt als gastheer/barmedewerker

  Wat houdt je functie in? 
  Het ontvangen van onze gasten, zorgen dat de zalen klaar staan voor gebruik, als aanspreekpunt fungeren, drankjes en eventueel hapjesverzorgen, schoonmaakwerkzaamheden, zorgen voor een fijne sfeer.

  lees verder

 • Marion werkt als receptioniste

  Na 27 jaar in de jeugdhulpverlening te zijn gewerkt en een kleine pauze heb gehad. Toen dacht ik eraan weer wat te gaan doen. Een vriendin van mij vertelde toen over haar vrijwilligerswerk bij wijkcentrum De Oever. Zij was heel enthousiast over De Oever waardoor ik ook enthousiast werd. Ik heb contact opgenomen met De Oever om te kijken welke mogelijkheden er voor mij waren.

  lees verder

 • Jessica receptie & Voor Mekaar Oudorp

  Wijkcentrum de Oever functioneert zo goed door de inspanningen van onze vrijwilligers! Daarom verschijnt er vanaf heden elke maand een portret met interview van één van onze vrijwilligers. We beginnen met Jessica! Jessica werkt 1 ochtend in de week als vrijwilliger voor Voor Mekaar Oudorp en 1 middag in de week als receptionist.

  Lees verder

 • Henny verzorgt lunches en de was

  Henny werkt sinds 1995 in voormalig buurthuis de Vang en is in 2007 meeverhuisd naar Wijkcentrum de Oever. Je werkt al ruim 22 jaar voor het wijkcentrum, hoe kwam je hier terecht? Mijn man was gepensioneerd en wilde vrijwilligerswerk doen. Hij kwam daarbij bij de Vang terecht. Dit was ook dichtbij want we komen uit Oudorp. Hij stond onder andere achter de bar en ik ben hem toen regelmatig gaan helpen. 

  Lees verder