• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • Vakantie Frans in de Oever!!

 • Wanneer: donderdag van 19:15 tot 20:45
  Informatie: loesroodjes@hotmail.com

  Altijd al willen begrijpen wat de Fransman in het restaurant of de bakkersvrouw in de boulangerie in het Franse dorp tegen je zegt!!!!
  En……altijd al graag antwoord hebben willen geven of stel je voor…. een praatje willen aanknopen met die vriendelijke mijnheer of mevrouw????? Kom dan naar mijn cursus Frans voor de vakantie.

  Je leert de basisregels en woorden te verbinden met gebaren om jezelf wat houvast te geven. Ik geef laagdrempelig les en zal alles proberen om je zo goed mogelijk op je gemak te stellen. Maar alles begint met rustig luisteren en proberen je in te leven in de Franse ziel.

  Ik vind het altijd een feestje om les te mogen geven en deze fantastische taal door te geven aan zoveel mogelijk mensen.
  Ik geef in januari een korte proefles. Als je je inschrijft met daarnaast wat informatie over je niveau en wat je graag zou willen bereiken, dan neem ik contact met je op. Mijn lessen zijn voorlopig op donderdagavond.

  Heb ik je enthousiast gemaakt??? Geef je dan op.
  Eerste (verkorte) les is gratis. Vervolgens kun je een knipkaart van 125 euro voor 10 lessen aanschaffen. Als je niet kunt, schuift je les gewoon een week op. Oh ja, een les duurt anderhalf uur.