• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • Vacature Penningmeester

 • Vanwege het terugtreden van de huidige penningmeester zoeken wij een: PENNINGMEESTER (M/V)

  Organisatie
  Stichting Wijkcentrum De Oever in Oudorp is een dynamische en zeer actieve buurtonderneming voor de wijk Oudorp. De Oever beschikt over een ANBI-status. Maar liefst 3.500 activiteiten op het gebied van sociaal-cultureel werk, zaalverhuur en evenementen zorgen jaarlijks voor circa 40.000 bezoekers. Dit alles wordt bewerkstelligd door een groot aantal vrijwillige medewerkers, een staf en bestuur.

  Functie inhoud
  De penningmeester bepaalt in overleg met bestuur het financiële beleid enlevert een actieve bijdrage aan de visie en beleidsontwikkeling van de Stichting. Belangrijke taak is het verzorgen en opstellen van de meerjaren-begroting en jaarrekening, waarover verantwoording afgelegd wordt richting de gemeente. U houdt toezicht op de financiën (beheert de rekening, (salaris)betalingen, liquiditeit, planning en control). Als Penningmeester neemt u actief deel aan het maandelijkse bestuursoverleg. Voorts bent u de verbinder tussen ons extene administratie-kantoor en de interne (verhuur)administratie.

  Indien u beschikt over HBO+ denkniveau, professionele en bestuurlijke ervaring op het gebied van financiën en u wilt zich op vrijwillige basis inzetten voor Buurtonderneming De Oever, dan bent u voor ons de juiste kandidaat.

  Sollicitatie
  Uw sollicitatie zien wij graag tegemoet en kunt u (per email) richten aan: 
  Martin van Hoof (Voorzitter Bestuur) bestuur@de-oever.nl
  Sociaal & Cultureel Centrum De Oever, Amstelstraat 1 te Alkmaar.