• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • 25 culturen in Oudorp
  In Oudorp wonen meer dan 25 culturen verdeeld over duizenden mensen. Allemaal mensen met een persoonlijk verhaal, mensen die van ver kwamen om hier hun rust en geluk te zoeken en mensen die hier al een heel leven lang wonen. Wat brengen zij ons en wie zijnhet? Kom samen eten en ontmoet elkaar!

  Maandag avond 18 november kun je de smaken komen proeven vanaf 18.00 uur. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden bij Wijkcentrum De Oever. En op de avond zelf in gesprek te gaan met jouw tafelgenoten om zo van elkaars verhaal te genieten.

  Filmpjes en verhalen
  Gedurende de avond worden er af en toe korte filmpjes vertoond van mede wijkbewoners met hun persoonlijke verhalen. Van mensen die niet uit Nederland komen en een stuk van zichzelf laten zien of hier juist al jaren wonen en in Oudorp geboren en getogen zijn.

  Deze gezellige en smakelijke avond wordt georganiseerd door Wijkcentrum De Oever in samenwerking met Artikel 1 Bureau Anti-Discriminatie Noord-Holland-Noord. 

  Entree: Gratis
  Wanneer: maandag 18 november van 18.00 tot ongeveer 20.30 uur.
  Graag aanmelden via: receptie@de-oever.nl of 072-5117311
  Er zijn een maximaal aantal deelnemers aan deze activiteit verbonden. Aanmelden is noodzakelijk voor het bereiden van de gerechten.