• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • Open Dag en Preuvenement 1 september 2019

 • Open Dag
  Op zondag 1 september organiseert Wijkcentrum De Oever de jaarlijkse Open Dag. Dit organiseren wij in samenwerking met de Vereniging Tropenvrienden Alkmaar die het Preuvenement tegelijkertijd op ons buitenterrein organiseert.

  De Open Dag geeft u de mogelijkheid om meer informatie te ontvangen over de (nieuwe) activiteiten voor het nieuwe seizoen, maar ook om het zelf te ervaren in de vorm van workshops, demonstraties en voorstellingen.

  Zo kunt u meedoen aan danslessen, informatie krijgen over diverse hobbyclubs, therapeuten, een yoga les volgen, luisteren naar muziek en genieten van een hapje en een drankje. Laat u verrassen en wellicht vindt u een leuke bezigheid voor het nieuwe seizoen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven, zo kunnen ze bijvoorbeeld dansen, muziek maken, schminken of meedoen aan een knutselactiviteit. Ook voor de jongeren zijn er activiteiten in huiskamer My Place.

  Preuvenement
  Tegelijkertijd vindt op het buitenterrein het jaarlijkse Preuvenement plaats. Het Preuvenement (Pasar Kecil) van de Vereniging ropenvrienden Alkmaar (VTA) is een Indische Food Markt. Leden en niet-leden van de vereniging laten bezoekers hun kookkunsten proeven. Indisch eten is niet alleen nasi goreng en saté. Indisch eten is veel meer! Daarnaast is er live muziek en dans uit de Gordel van Smaragd.
  Meer informatie over de VTA en het Preuvenement is te vinden op www.tropenvriendenalkmaar.nl