• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • De weg naar een lichaam en geest zonder stress

  Wanneer: maandag 09:00-  10:30 
  Info: Marian van Ruitenbeek - 06 33718386 
  marian@deyogawereld.nl - www.deyogawereld.nl

  Kosten: €120,- voor 10 x, losse les € 14,00, proefles € 7,50
  Docent: Marian van Ruitenbeek

  Hatha Yoga geef ik als een onderdeel van Sri Sri Yoga, een yogavorm die tamelijk nieuw is in Nederland. Dit is een krachtige, lichte en speelse vorm van Yoga die het beste uit een aantal yogavormen bundelt waaronder Hatha Yoga. Eeuwenoude Yoga-oefeningen in combinatie met Vedische kennis vormen de kern van deze liefdevolle en helende Yoga. Daarnaast besteed ik aandacht aan simpele en effectieve ademtechnieken, meditaties en is er altijd een heerlijke eindontspanning.

  Bij Sri Sri Yoga gaat de aandacht naar het ontspannen tijdens de houdingen en bewegingen. Hierdoor komt je geest tot rust, nemen je gedachten af, en worden ze positiever. Het lichaam gaat dan stress afvoeren in plaats van stress creëren door je best te doen. Sri Sri Yoga is yoga met een glimlach waarbij je op een moeiteloze manier je grenzen verlegt en tot diepe ontspanning komt.

  Iedereen kan meedoen, of je nu gevorderd bent of net met Yoga wilt beginnen. Je hoeft niet lenig of slank te zijn; deze yoga is voor iedereen. Je kunt altijd meedoen binnen jouw grenzen, en je zult merken dat Sri Sri Yoga je nieuwe energie geeft.

  Over de docent:
  Marian geeft les in De Oever en in De Yogawereld. Het is mogelijk om daar een les te volgen als je een keer niet kunt op maandagochtend.
  Kijk voor tijden op www.deyogawereld.nl

  Bij voldoende aanmeldingen kan ik een tweede groep op vrijdagochtend starten.

  Marian is als vrijwilliger verbonden aan de Stichting Art of Living en Teacher van het Happiness Programma. Zie: www.artofliving.org