• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • Cursus improvisatietheater voor kinderen

 • Theaterliefhebbers opgelet! In de Oever kunnen kinderen dit najaar terecht voor een spetterende cursus improvisatietheater, ook wel theatersport genoemd. 

  Bij theatersport leer je improviseren, dat is spelen zonder script. We leren de kinderen om te improviseren met allerlei uitdagende spelvormen, waardoor ze straks scènes kunt bouwen uit het niets. We leren de kinderen gaandeweg hoe je kunt improviseren met emoties, typetjes, verhaallijnen en meer. 

  In onze lessen draait alles om om samenspel. Als spelers goed naar elkaar luisteren en positief op elkaar reageren, ontstaan vanzelf de mooiste scènes! De cursus wordt afgesloten met een echte theatersport-voorstelling

  Voor wie: kinderen van 8-12 jaar
  Wanneer: maandag- en dinsdagmiddag van 16:00-17:30 
  Start: 13 en 14 september, wekelijks les m.u.v. de schoolvakanties, 21 november afsluitende voorstelling
  Prijs: €149,- Als je twijfelt of improvisatietheater wat voor jou is, kan je de eerste les als proefles komen doen. Als je dan toch niet mee wilt doen, zijn er geen kosten aan verbonden. 

  Aanmelden kan tot zondag 5 september via www.jeugdtheatersport.nl/meedoen of jeugdtheatersport@gmail.com 

  Over Jeugdtheatersport
  Wij zijn Diana, Marleen en Amarens en samen zijn wij: Jeugdtheatersport.
  Wij zijn theatergekkies die dol zijn op improvisatie, lol en het bouwen vanmooie scenes. In onze lessen leer je goed naar elkaar te luisteren, kijkenen dan komen de grappigste scenes vanzelf.Het mooie van improvisatie? Iedereen kan het!