• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

  • Buitenspeeldag zoekt vrijwilligers

  • De Buitenspeeldag komt er weer aan: woensdagmiddag 12 juni!

    Wij zoeken vrijwilligers!
    Buitenspelen lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Maar liefst 1 op de 5 kinderen speelt niet of slechts één keer per week buiten. En dat terwijl buitenspelen kinderen vrolijk en blij maakt. En nog belangrijker, buitenspelen prikkelt de fantasie, is goed voor sociale vaardigheden, gezondheid en motoriek. Juist in een tijd waarin 80% van de kinderen niet genoeg beweegt, moet er meer aandacht voor buitenspelen komen.

    Daarom wordt de Buitenspeeldag landelijk georganiseerd op woensdagmiddag 12 juni 2019.Op verschillende plekken in Alkmaar kun je meedoen aan de Buitenspeeldag, let daarom goed op de posters. Wijkcentrum De Oever organiseert de spellen aan de Amstelstraat. Hier kunnen kinderen van 14.00 tot 16.00 uur van alles beleven. 

    Om deze dag tot een groot succes te maken zijn we nog opzoek naar vrijwilligers voor deze middag. Je kunt helpen met de voorbereidingen of in de middag met het begeleiden van de spellen. Wil je jezelf aanmelden of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Jamila of Janneke op het telefoonnummer 072-5117311 of scw@de-oever.nl