• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • Bouw zelf een WordPress website in één dag!

 • Wanneer: vrijdag 5 april 09:30 – 15:30 uur
  Kosten: €199,- pp (incl. BTW)
  Info: https://www.eckkies.nl/wordpress-cursus/

  Dit kunt u leren met de cursus van Fred van Eck in Wijkcentrum de Oever in Oudorp. De cursus Wordpress is een complete basiscursus en na afloop bent u in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. De cursus is voor particulieren en bedrijven en is inclusief een handig naslagwerk en certificaat van deelname.

  Tijdens de cursus wordt er ook uitgebreid stilgestaan bij SEO want u wilt natuurlijk wel gevonden worden.De cursus is voor iedereen die wil weten hoe je van het begin af aan een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. Zelfs de nieuwe Gutenberg editor komt aan bod. We staan uitgebreid stil bij de noodzakelijke instellingen. Kortom, een complete basis zal worden behandeld.

  Tijdens de cursus werkt u achter uw eigen laptop en bouwt u aan een website in een aparte leeromgeving. Na afloop van de cursus krijgt u toegang tot een online portaal waar u het geleerde ook nog eens terug kan zien middels eigen instructievideo’s. De cursus zelf staat in het teken van de praktijk en gaat u actief aan de slag. We werken in kleine groepjes tot maximaal 6 deelnemers om zoveel mogelijk de persoonlijke aandacht te kunnen garanderen. 

  Deelname aan de cursus Wordpress kost € 199,- (incl. BTW) per persoon en is daarmee één van de voordeligste aanbieders in Noord-Holland. Voor het complete aanbod, de cursusdatums en aanmelden kunt u terecht via https://www.eckkies.nl/wordpress-cursus/