• Amstelstraat 1 | 1823 EV Alkmaar , 072 - 5117311, receptie@de-oever.nl

 • 9 september Open Dag Wijkcentrum De Oever & Preuvenement VTA

 • Op zondag 9 september vindt de Open Dag van Sociaal en Cultureel Wijkcentrum De Oever plaats, in samenwerking met de Vereniging van Tropenvrienden Alkmaar die haar jaarlijkse Preuvenement tegelijkertijd op ons buitenterrein organiseert. 

  Tijdens de Open Dag krijgt u een goede indruk van de vele activiteiten in het Wijkcentrum. Er zijn demonstraties, voorstellingen en workshops, informatie-kramen en proeflessen. Zo kunt u meedoen aan danslessen, informatie krijgen over diverse hobbyclubs, stoelyoga, luisteren naar diverse koren en natuurlijk kunt u genieten van een hapje en een drankje. Laat u verrassen en wellicht vindt u ook een leuke bezigheid voor het nieuwe seizoen. Ook voor uw kinderen is er genoeg te beleven, zo kunnen ze bijvoorbeeld dansen, muziek maken of meedoen aan een knutsel-activiteit. Ook voor de jongeren zijn er activiteiten in huiskamer My Place. 

  Tegelijkertijd vindt op het buitenterrein het jaarlijkse Preuvenement plaats, georganiseerd door de Ver-eniging van Tropenvrienden Alkmaar. Er is een keur aan foodstands waar u kunt genieten van de Indonesische keuken, live muziek en dans uit de Gordel van Smaragd. 
  Meer informatie over de V.T.A. en het Preuvenement is te vinden op www.tropenvriendenalkmaar.nl

  Kom zondag 9 september gezellig langs aan de Amstelstraat 1 en laat u verrassen! Want er valt genoeg te beleven, proeven en genieten tijdens de Open dag en het Preuvenement. U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur en de entree is geheel gratis! 
  Open Dag 13:00 tot 17:00 uur - Preuvenement 13:00 tot 18:00 uur